MAJLIS ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG & TERPUJI 2017, PERSARAAN DAN PERHIMPUNAN DWI – BULANAN SESI MAC / APRIL 2018
control 1control 2control 3

 
Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) merakam gambar bersama YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim Abd. Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara (dari tengah), YBhg. Datuk Awang Alik bin Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia, Yang Berbahagia Datuk Roosme Hamzah, Setiausaha Dewan Rakyat, Yang Berusaha Tuan Riduan Rahmat, Setiausaha Dewan Negara, Yang Berbahagia Datuk Zamani  Haji Sulaiman, Setiausaha Bahagian Pengurusan.

 

PARLIMEN MALAYSIA, 13 April – Majlis Anugerah Perkidmatan Cemerlang dan Terpuji 2017 adalah merupakan penghargaan kerajaan kepada pegawai perkhidmatan awam yang telah memberi perkihdmatan cemerlang di samping pengiktirafan terhadap perkidmatan yang bermutu tinggi berdasarkan prestasi tahunan pegawai.
 

Majlis telah disempurnakan oleh Yang Berhormat Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim Abd. Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara. Turut hadir Yang Berbahagia Datuk Awang Alik Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia, Yang Berbahagia Datuk Roosme Hamzah, Setiausaha Dewan Rakyat, Yang Berusaha Tuan Riduan Rahmat, Setiausaha Dewan Negara, Yang Berbahagia Datuk Zamani Haji Sulaiman, Setiausaha Bahagian Pengurusan serta warga Parlimen. Majlis ini berlangsung dengan jayanya. 

Penerima Anugerah Perkhidmatan Terpuji (APT) merakam gambar bersama YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim Abd. Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara (dari tengah), YBhg. Datuk Awang Alik bin Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia, Yang Berbahagia Datuk Roosme Hamzah, Setiausaha Dewan Rakyat, Yang Berusaha Tuan Riduan Rahmat, Setiausaha Dewan Negara, Yang Berbahagia Datuk Zamani Haji Sulaiman, Setiausaha Bahagian Pengurusan.

Kemaskini terakhir pada: 14 Mei 2018 | Hits: 5426

SPR Malaysia
HRMIS
MyGov
JPM
IIM
JAN
JAN
DBP
E-Vetting
myGov Mobile
eprolehan
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia
Government Procurement Information System
Government Procurement Information System
Bahagian Istiadat dan Urusetia Persidangan Antarabangsa
Kemaskini Terakhir: 29/09/2022.
Paparan menarik, 1024 x 768 dengan Mozilla Firefox 3+, Google Chrome 5+ and Internet Explorer 8+.
2022 © Hakcipta Terpelihara Parlimen Malaysia
Halaman dijana dalam 0.224 saat v5
WEB MOBILE
www.parlimen.gov.my