MAJLIS BERBUKA PUASA SEMPENA BULAN RAMADHAN ALMUBARAK PARLIMEN MALAYSIA
control 1control 2control 3
 

Ucapan alu-aluan oleh YBhg. Datuk Awang Alik bin Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia.PARLIMEN MALAYSIA – Telah berlangsung Majlis Berbuka Puasa sempena Bulan Ramadhan Al – Mubarak anjuran Biro Agama dan Kerohanian KESPA dengan kerjasama Biro Agama PUSPANITA Parlimen Malaysia pada hari Selasa (5 Jun 2018) bertempat di Dewan Banquet, Parlimen Malaysia.

Majlis telah dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh YBhg. Datuk Awang Alik bin Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia. Warga Parlimen dan para tetamu yang hadir turut berkesempatan menunaikan solat sunat Terawih yang diimamkan oleh Imam Ahmad Ghassab Jakmiri yang berasal dari Damsyik, Syria.

Turut hadir YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim bin Abd Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara, Tuan Riduan bin Rahmat, Setiausha Dewan Negara, YBhg. Datuk Roosme binti Hamzah, Setiausaha Dewan Rakyat serta YBhg. Datin Che Norshina binti Mohd Hashim, Pengerusi PUSPANITA Parlimen Malaysia.


 


Warga Parlimen dan para tetamu yang hadir turut berkesempatan menunaikan solat sunat Terawih yang diimamkan oleh Imam Ahmad Ghassab Jakmiri yang berasal dari Damsyik, Syria. 

YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim bin Abd Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara, sempat merakam gambar bersama Imam Ahmad Ghassab Jakmiri dan turut serta, YBhg. Datuk Awang Alik bin Jeman, Ketua Pentadbir Parlimen Malaysia, Tuan Riduan bin Rahmat, Setiausha Dewan Negara serta warga Parlimen.

 


Kemaskini terakhir pada: 29 Jun 2018 | Hits: 5856

SPR Malaysia
HRMIS
MyGov
JPM
IIM
JAN
JAN
DBP
E-Vetting
myGov Mobile
eprolehan
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia
Government Procurement Information System
Government Procurement Information System
Bahagian Istiadat dan Urusetia Persidangan Antarabangsa
Kemaskini Terakhir: 29/09/2022.
Paparan menarik, 1024 x 768 dengan Mozilla Firefox 3+, Google Chrome 5+ and Internet Explorer 8+.
2022 © Hakcipta Terpelihara Parlimen Malaysia
Halaman dijana dalam 0.032 saat v5
WEB MOBILE
www.parlimen.gov.my