YPDR TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DELEGASI AZERBAIJAN
control 1control 2control 3
PARLIMEN MALAYSIA, 14 November – YB Tan Sri Datuk Seri Panglima Pandikar Amin Mulia, Yang di-Pertua Dewan Rakyat (YPDR) hari ini menerima kunjungan hormat daripada TYT Mahir Aslanov, Ketua ‘Azerbaijan-Malaysia Inter-Parlliamentary Group’ serta delegasi di Pejabat Yang di-Pertua Dewan Rakyat, di sini.


YB Tan Sri Datuk Seri Panglima Pandikar Amin Mulia, Yang di-Pertua Dewan Rakyat bertukar pandangan dengan TYT Mahir Aslanov, Ketua ‘Azerbaijan-Malaysia Inter-Parlliamentary Group’ pada kunjungan hormat yang berlangsung di pejabatnya.


YB Tan Sri Datuk Seri Panglima Pandikar Amin Mulia, Yang di-Pertua Dewan Rakyat menerima cenderamata kenang-kenangan daripada TYT Mahir Aslanov, Ketua ‘Azerbaijan-Malaysia Inter-Parlliamentary Group’ dan delegasi.


YB Tan Sri Datuk Seri Panglima Pandikar Amin Mulia, Yang di-Pertua Dewan Rakyat bersalaman dengan TYT Mahir Aslanov, Ketua ‘Azerbaijan-Malaysia Inter-Parlliamentary Group’ pada akhir pertemuan.
 
TYT Mahir Aslanov tiba di perkarangan Parlimen sekitar jam 12 tengah hari dan pertemuan itu berlangsung kira-kira setengah jam.

Kemaskini Terakhir pada: 16 November 2016 | Hits: 14311

SPR Malaysia
HRMIS
MyGov
JPM
IIM
JAN
JAN
DBP
E-Vetting
myGov Mobile
eprolehan
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia
Government Procurement Information System
Kemaskini Terakhir pada: 01/12/2020.
Paparan menarik, 1024 x 768 dengan Mozilla Firefox 3+, Google Chrome 5+ and Internet Explorer 8+.
2020 © Hakcipta Terpelihara Parlimen Malaysia
Halaman dijana dalam 0.029 saat v5
WEB MOBILE
www.parlimen.gov.my